Ny vecka, nya erfarenheter

Första dagen på sommarjobbet avklarad. Det gick bra, var till och med roligt. Hon som är ordinarie och ska lära upp mig är snäll och trevlig, och fyra timmar gick riktigt snabbt. Lyckades sätta på rösten till datorn, vilken lät precis som Stephen Hawking. Den gick dock inte att stänga av lika lätt som den sattes på, och min chef fick ringa efter hjälp. Mycket bra gjort av mig. Efter jobbet gick jag och brorsan runt i affärer lite, hem en snabbis och sen skulle jag klippa mig. Hade inte gjort det sen i oktober, så det var lite trevligt. Sen bar det av till gymmet. Helkroppspass skulle det bli, men mot slutet blev jag yr så det blev ingen träning av ben. Fast vi tränade ändå i nästan två timmar, jag är nöjd.


Rösten till jobbdatorn?

Blue Hawaii

Vi var ute på sjön idag. Tänkte använda solskyddskräm, men vi var stressade innan vi åkte så jag väntade med det. Självklart blev det aldrig av, och nu är jag röd och fin på nästan hela framsidan va min kropp. Duktigt. Det var trevligt där ute, trots allt. Vi var ute på en liten ö, Kalle var överlycklig och badade nästan hela tiden. Han gillar till och med att åka båt.






Packad och glad

Det är mammas namn på Packat och Klart. Jag håller på att packa de sista grejerna som jag ska ha med mig till Blekinge, men Kalle gör det lite svårt för mig. Tänkte packa ner ett par av hans leksaker så att jag inte glömmer det imorgon, men det gick inte så bra. Så fort jag la leksaken i påsen så var Kalle där och plockade bort den. Efter tre försök gav jag upp, får plocka med mig dem innan vi kör imorgon istället.
Har tänkt på en grej i den där Yes reklamen. De har ju förstorat upp saker till den storleken de skulle vara om de behövde räcka sex månader, men de verkar inte ha tänkt så mycket på det. Tandkrämstuben är nästan lika stor som kvinnan som håller i den, men där har de tänkt lite fel. En tub för mig och killen varar ca 2-3 månader, alltså skulle vi behöva köpa en som var dubbelt så stor som vår vanliga, och inte en som var så stor som mig. Antar att de räknar med en familj med fyra medlemmar, det är väl det vanliga, men tandkrämen skulle ju ändå inte vara speciellt stor. Hur kunde de missa det?

Kalle gillar bara små pinnar nu för tiden.

Tvättidsproblem


Hur svårt är det att följa tvättider, egentligen? Folk verkar ha enorma problem med detta, men jag kan verkligen inte förstå varför. När jag hade 10 min kvar av min tid så gick jag ner för att hämta tvätten som var kvar. Självklart var det någon i tvättstugan då, på min tvättid. Varför var hon tvungen att gå dit innan hennes började? Jag förstår verkligen inte. Visst, det är ett i-lands problem, men jag stör mig något fruktansvärt på det.

Asiatiskt godis

Killen kom hem med godis från Japan och Kina som han fått av sin kompis. En del smakade som vanligt godis, men Dragon beard (kinesiskt) var det konstigaste jag ätit.



En lite annorlunda lördag


Sådär, då var den utläst. Jag har inte läst ut en bok på en helg sen jag gick i gymnasiet, men det var trevligt att göra det igen. Efter att jag var klar med boken startade jag killens dator, kunde inte använda min eftersom killen har lånat den över helgen. Tyvärr gillar inte den datorn mig. Den startade, vilket förvånade mig, men den vägrade att använda rätt upplösning. Gick inte att ändra heller, inte ens efter att jag fått expertråd. Efter en liten stunds förtvivlan kom jag på att jag ju har kvar min gamla dator, jättegamla Bettan som inte varit igång på ett och ett halvt år. Men hon funkade! Liten och ganska seg, men min räddning för dagen är hon ändå. Men eftersom jag planerat att spela WoW och det inte går på denna lilla sak så blev jag uttråkad efter 10 min.

Sen ville jag äta lite jordgubbar som fanns kvar sen igår. Delade och skivade dem, la dem i en skål, sockrade och hällde grädde på. Helt normalt. Men när jag sen smakade dem så fanns det någon konstig bismak där. Kände igen den sen innan, men kunde först inte komma på varifrån. Luktade på grädden, inget fel på den. Jordgubbarna var också okej. Men sen kom jag på det! Det smakade salt. Jag hade alltså saltat jordgubbarna istället för att sockra dem. Hur lyckas jag? Skjölde av jordgubbarna i vatten, tvättade tallriken och försökte igen. Denna gången gick det bättre, och jag kunde äntligen äta dem.
En salt och en söt.

Bestämde mig sen för att gå och hyra Twilight på DVD, igen, eftersom jag tydligen har blivit en fanatisk trettonåring och inte kan få nog. Visste först inte om jag vågade, eftersom klockan ändå var nio och jag är den fegaste människan på denna sidan jordklotet. Men jag tog mod till mig och gick ut, beväpnad med min iPod och min stenhårda nalle-t-shirt. Gick förbi gangsterpizzerian och såg en skum man i en skum bil som kollade på mig. Ökade farten och var snart förbi den farligaste delen av min resa till videobutiken. Och jag kom hem oskadd! Men smaken av salta jordgubbar följde med mig hela vägen.

I love the smell of books


Kvällsmat

Yeah

Böcker på Google

Läste i GP att man nu kan läsa hela böcker på Google, gratis. Vet inte om det bara finns gamla grejer än, som inte är upphovsrättsskyddade, eller om de har börjat lägga in nya böcker också. Med de nya ska man nog inte kunna läsa hela.


Dyr tall

Läste den här artikeln nyss, om en gammal tant som ska betala över 100 000 kr för att hon fällde en tall på grannens tomt. Varför ska man tvinga henne att betala så mycket för en ynka tall, som dessutom var värd 100 kr? Det är ju löjligt. Får dock lite roliga bilder i huvudet när jag tänker på hur konstigt det måste ha sett ut när hon kom farande med en såg i högsta hugg. En handlingskraftig gammal dam är det i alla fall!

Läs den


Hittade en underbart välskriven blogg när jag susade runt på the internetz. Det är tydligen ett bloggprojekt av Malmöoperan, men det spelar ingen roll. Den är värd att läsas för läsandets skull tycket jag. Ett utdrag:
"Går i militärtakt längs alla gator jag hatar. När jag kommit fram lutar jag pannan mot lägenhetsdörren innan jag öppnar den. Möts av piano. Piano? Tror först att det är mosters sävliga sonat (som inte har tumlat genom lägenheten sedan innan A kom hit). Följer ljudet in i biblioteket och där sitter han vid flygeln. Hollywoodtroget i vit skjorta, Quasimodo-kupad rygg och smärtsamt galopperande fingrar över tangenterna. Jag visste att han spelade, men överrumplas ändå. Fyllan nästan sipprar ur huden på mig. Försöker stå rakt. Följer hans händer, stänger munnen." - Härifrån.

En torsdag i Nordstan

Var och shoppade idag i Nordstan. Tänkte att det var bättre att åka dit idag än imorgon, eftersom det är många som är lediga då. Det var tydligen många lediga idag också, vet inte hur länge jag stod i kö till omklädningsrummen på H&M, men det kändes som en evighet. Man kan nog aldrig hitta en dag då det är lite folk i Nordstan. Tycker mer om Allum och Backaplan egentligen, men vill inte åka dit utan bil.
Är ganska stolt över min shoppingstrategi idag, jag hade en plan och jag höll den! Det brukar jag aldrig lyckas med. Köpte bara saker jag verkligen behövde. Tyvärr finns det en massa kläder som jag verkligen behöver, så det hade varit trevligare med en större budget. Glömde att köpa en gris till Kalle, men det blev ett par byxor till killen istället.


Såna här kläder köpte jag inte, men om du är sugen så klicka på bilden.

Äntligen

Åh, ett av de bästa programmen någonsin började idag, So you think you can dance. Börjar gråta till nästan varje program, idag var inget undantag. En morfar började gråta när hans barnbarn gick vidare, de hade stöttat henne sen hon var liten. Jag började böla direkt.

En av de bästa danserna förra året.



The end of an era

Vi har varit och vaccinerat oss nu. Gjorde inte så ont, men det var läskigt ändå. Sjuk- sköterskan sa att killar brukar vara mycket känsligare än tjejer när det gäller sånt här, har hört det innan, men jag undrar vad det beror på? Det var väl meningen att män skulle vara "krigare" och försvara flocken, hur kan de ha gått från det till att vara rädda för saker som kan vara lite läskiga. Tycker inte att det är konstigt att de är lite rädda, det är ju de flesta, men att de reagerar så mycket starkare än kvinnor förstår jag inte.

Frågade sjuksköterskan om mitt utslag på fingret, som jag fick av ett plåster förra veckan. Hon kallade på en annan sjuksköterska, som sa att hon aldrig hade sett en så stark allergisk reaktion av plåster innan. Fick även träffa en läkare, och fick den slutgiltiga domen att jag aldrig mer får använda plåster. Kanske inte ens allergivänliga sådana. Jag som älskar plåster :( Kanske är tragiska att gilla dem så mycket, men de gör ju så att alla måste tycka lite synd om en. Jag som hade spanat in söta Hello Kitty plåster och allt, nu blir det inget med det. Jag sörjer försvinnandet av mina plåsteranvändardagar.


Sånt här får man äta när man fått en spruta.

Sturm und Drang

Satt och läste om olika litteraturhistoriska begrepp, och såg att det fanns något som heter Sturm und Drang. Det påminde mig om att det finns ett band som heter så, och att de har gjort en låt som jag gillar. Sturm und Drang betyder förresten "storm och längtan", och det "var en kulturrörelse i 1700-talets Tyskland som inledde den romantiska epoken inom litteratur, kultur och filosofi." (Wikipedia)



Lyssnade runt lite på YouTube, och upptäckte att de har gjort fler riktigt bra låtar! Det är duktigt gjort, de har ju inte ens fyllt 20.



Rolig reklam

Hennes min gör allt.


Ingen favorit

Det känns som att alla andra har en massa favoritsaker hela tiden. Favoritkläder, band, film, glass.. Jag har aldrig några favoriter. Har ju självklart saker som jag tycker mer om än andra saker, till exempel så är päronsmak en av de godaste glassmakerna. Men inte den godaste, för den finns inte. Samma sak med musik, jag har inget favoritband. Ingen favorittröja, och ingen favoritfilm. Det finns filmer som alltid är bra, och andra som är bra till vissa humör. Men ingen favorit i någon kategori. Är det bara jag som är sån här? Känner mig lite ensam och utanför, här i mitt eget lilla favoritlösa hörn.


Ingen favorit här inte.

120 sekunders brandinformation

Brandinformatören var här imorse. I ca två minuter. Känns lite onödigt såhär i efterhand att ha städat hela lägenheten för en främmande människa som stod i hallen i 120 sekunder. Men den är fin nu, så fin att jag inte ångrar något. Fick en gratis brandvarnade i alla fall, och brandinformatören var väldigt trevlig. Dock rädd för Kalle, så han fick vi stänga in. Det tyckte han självklart inte om, så han protest skällde ett litet tag. När det inte funkade så stod han och sög in luft från dörrspringan, vilket inte lugnade kvinnan i hallen. Kanske var därför hon pratade så snabbt.

Kalle fick en ny haj idag.

Pipen är redan sönder. Men den nya är ju ganska mycket finare, fast lite missbildad. Kan vara Kalles fel dock.

Yes Man

Yes Man var bra! Början var inte så rolig, och jag tänkte att det skulle bli en skitfilm med en massa propaganda om att man måste säga ja, annars är man tråkigare än allt. Men så blev det inte, sicken tur. Riktigt skön film :)


Städning

Sådär ja. Nu är lägenheten ren och fin. Extremt välstädad med våra mått mätt. Vet inte om en utomstående ens skulle använda order 'städat', men det spelar ju ingen roll för vi har aldrig utomstående folk här ändå. Förutom imorn då, när någon ska komma och informera om brandsäkerhet. Därav den fina städningen. Tyvärr kan man inte inte få det speciellt rent med en hund som inneboende. Jag dammsög för bara ett par timmar sen, och redan finns det en begynnande matta av hår på golvet.


Bättre sent än aldrig

Såg Twilight nyss, den var riktigt bra! Lite sent av mig att förstå detta nu, men jag trodde faktiskt inte att den skulle vara något särskilt. Till och med killen tyckte om den, det är jag ännu mer förvånad över. Det enda dåliga med det här är att nu måste jag ju läsa böckerna. Hur ska jag få tid till det? Aja, where there's a will there's a way.
Det enda jag tyckte var lite konsitgt med filmen var att Edward körde en Volvo. Är det verkligen den bil man skulle välja om man var vampyr? Det är inte precis som att man behöver tänka på säkerheten. Tyckte att det var ganska komiskt, så vi satt och skrattade varje gång Volvon var med.

Coca Cola cravings

Är mycket nöjd med införskaffandet av nya colaglas.


Vi hyrde ett par filmer också, hoppas de är coladricksvänliga.

Ajpådd

Har laddat min iPod med musik nu, hade bara tre skivor på den innan eftersom det är allt jag har på min dator. Bestämde mig därför för att våldgästa killens 40 gigs musikmapp. Tyvärr får det bara plats 7.42 gig i min 8gigs iPod, av någon anledning. Borde man inte kunna anmäla dem för falsk marknadsföring? Står det 8 gig så ska jag ha det också. Sur och arg blir jag. Förlorade så klart mina tre skivor också, eftersom iPoden bara kan vara synkron- iserad med ett bibliotek i taget. Tack för den, iPodmänniskor. Vet att det inte är svårt att lägga in tre skivor på datorn, men det är själva grejen som är onödig. Tänk om jag har fem datorer, ska jag behöva samla all musik på en då, eller ha all musik på alla datorer. De kanske är utspridda över hela Sverige, det vet ju inte iPodmänniskorna. Tycker att de verkar vara ganska otrevliga faktiskt.
Har fortfarande utslag på fingret också. Eftersom jag fick det av ett plåster så kan jag ju inte använda ett sånt på, så jag fick göra en hemmagjord specialgrej. Bomullstuss med hydrokortisonsalva på, sammansatt med ett plåster som inte får röra huden. Står att man bara ska använda salvan två gånger om dan. Pff. Stenhård som jag är så tar jag nytt minst fem gånger dagligen. Lite steroider har väl ingen dött av ;D

Coolaste fingret i stan.

Fina foton

När jag surfade runt efter Parisbilder så hittade jag den här hemsidan. Han hade så sjukt fina bilder, här är två till:



A Room with a View

Tänk om man kunde åka till Paris, till ett av de fina hotellen. Sitta där i ett hörn på en balkong och läsa en bok, titta upp från den och se ut över ett underbart landskap. Hur underbart skulle inte det vara?






Göteborg

Också kallat regnet och pölarnas stad.


Så här fin var skogsvägen.

En liten pöl.

Kalle spanar på den översvämmade bäcken. Han kollade väldigt
skeptiskt på mig när jag frågade honom hur det var meningen
att jag skulle ta mig över. Hundar har ingen förståelse för
blöta skor.


Kalle hittade en pinne som han, en stund i livet, älskade
mer än allt annat.

En torsdag

Vi träffades och disskuterade uppsatserna idag, gick ganska bra faktiskt. Hade missat att man skulle skriva ut uppsatserna, alla andra hade dem med sig, lite pinsamt. Hade aldrig vågat sitta och prata om någon annans uppsats för ett år sen, men nu är det gjort :)

Vi har fått trådlöst internet idag. Fast än är det ju inte så trådlöst, för vi har inte fixat det. Så det är sladdigt internet som gäller fortfarande, fast det är ändå lite nytt och spännande. Lite. Killen hade inga kaffefilter kvar, så han gjorde ett eget av papper. Blev väl inte så jättebra, men han drack det i alla fall. Kaffemänniskor är konstiga.


Så här mycket regnar det i Göteborg ibland. Idag, till exempel.

Vildaste hunden i stan

Den här dagen (eller igår blir det väl nu) hade inte en så bra fortsättning heller. Var ute med Kalle i eftermiddags, och då kom det självklart en hund som skulle gå ut där vi skulle gå in på parkeringen. Jag vände, men den var så nära att jag tog tag i Kalles halti för att han inte skulle kunna bli för vild. På något sätt lyckas han ta sig ut ur både haltin och strypet, så där stod han alldeles lös. Hann fånga in honom med kopplet, som jag fick vira runt halsen. Hunden var för nära för att Kalle skulle kunna lugna ner sig, så jag fick ta tag i nackskinnet och leda bort honom. Som att inte detta var pinsamt nog, så stod det självklart en armé av pensionärer som skulle på utflykt och såg alltihop.


Att nåt så sött kan vara så argt.

Inte den bästa dagen

Denna dagen började inte så bra. Fast oturen började väl egentligen igår redan. Kalle hittade en boll och var glad och nöjd över det, men han hittade också en död hare som han ville lukta på, och då släppte han bollen. Han fick inte lukta på haren för mig, så jag sa till honom att ta bollen så att vi kunde gå vidare. Då lyckades han putta ner bollen på den döda haren, och då kunde jag ju inte låta honom ta den. Hans lycka blev kortvarig. Sen fick jag ont i tanden när vi åt (Mcdonalds klockan 1 på nattten), så jag kunde inte njuta av maten ett dugg. Killen skulle varit ledig idag, men halv elva ringde de och sa att han fick komma in ändå. Det regnade imorse när jag tog ut Kalle, så hela han blev täckt av frön. Och jag har ont i halsen. Och i fingret! Inte den bästa dagen någonsin.


Kalle känner sig ansvarig för spridandet av alla frön häromkring.

Ba Ba Bamsedålig träningsmusik

Gymmade idag för första gången på några veckor, förskylningen var seg! De spelar ju alltid dålig musik där (p3 Star tror jag), men idag hörde jag den allra sämsta träningslåten - Ba Ba Ba med Miss Li. Inte en dålig låt, men väldigt dålig träningsmusik. Alldeles för glad! Stod där och försökte klara de sista repsen med hantlarna, då behöver man bli lite arg, inte danssugen ^^,


En blöt melodi

Förgyllde nyss duschvattnets dag med att skönnynna för det. Kanske även gjorde några grannar glada (eller ledsna? självmordsbenägna?), själv tyckte att jag fick till det riktigt bra.

Håller fortfarande på med C-uppsatsen. Vi måste läsa alla gruppens uppsatser till diskussionen, och kommentera en av dem. Vi ska prata om den i 20-30 min, hur ska jag lyckas med det? Siktar på att skriva 20 frågor, och hoppas på det bästa. Känns inte bra att göra det dock, eftersom vi inte vet vad vi får för betyg. Vet ju inte ens om jag får godkänt, och då kan jag ju inte sitta där och klaga på någon annans misstag.


Så här kan det gå när man är blöt och sjunger.

Skumma kändisar och en dålig bok

Då var sommarlovet slut. Hann vara ledig hela fem dagar innan sommarkurserna började. Men det ska bli ganska roligt ändå, även om jag helst hade haft en vecka ledigt till innan de startade. Har börjat läsa Bergdorfblondiner nu, i Chick Lit kursen. Hade hyfsade förhopp- ningar om den, jag gillade ju ändå chick lit ett tag, med de grusades redan första sidan. En fruktansvärt dålig bok. Är redan trött på den, och jag har bara läst 36 sidor. Usch, finns det verkligen såna människor som i den här boken? Hoppas inte det. Och att huvudpersonen i boken skulle ha pluggat engelsk litteratur är ju ett skämt, ingen kan läsa så många bra böcker som man gör på en sån kurs, och sen bli en så tråkig människa. Skriven av ett plommon är den också, Plum Sykes. Står att hon har studerat vid Oxford. Borde man verkligen skryta med det om man skriver såna skitböcker?
Mamma berättade något lite roligt innan när vi pratade i telefon. Mormors nya grannar hade nämligen ett celebert besök i helgen. Idol Anders (? han den smale) hade varit där, och de hade festat till klockan fyra. Inte snällt att störa gamla människor sådär, Anders. Vad gör alla kändisar i byn? Zlatan har kört runt där, och Henrik Larsson också tror jag. Vad har de för skumma saker för sig i en by på 600 personer, det kan man ju undra. Och det gör jag också. Anders hade i alla fall hälsat på sin gamla musiklärare, var ju lite gulligt, så det kan vi förlåta.


Akta er för denna.

Imse Vimse Spindel

Killen tog ett par foton på spindeln i trappuppgången. Hade blivit bättre om fönstret varit tvättat dock :P


Sådär!

Då har man röstat. Vi stegade iväg till röstningslokalen med bestämda kliv, och där möttes vi av en socialdemokrat och en kommunist. Ooh, vilket tryck det var i lokalen, säkert tre andra människor där. Tog ju på mig finjeansen och allting inför denna spännande händelse. Borstade dock inte tänderna, någon måtta får det vara.


Så här glad blir man av att rösta

Smarta människor

Gillar hårdrock. Läste det i den här artikeln. Hittade tyvärr inte själva studien, hade varit intressant att läsa den. Men trevligt är det i alla fall. Det kan man inte tro när man ser en hårdrockare i full mundering :D
Önskar att jag hade kunnat gå på Sweden Rock, men det är för dyrt. Hade det varit många bra band där hade det varit värt det, men jag ville bara se Twisted Sister och Hot Leg. Fick en rapport från brorsan igår, In Flames var tydligen bra nog för att duga som  "förband för gudar". Twisted Sister hade varit okej. Han var nog full dock, och vad vet man då?^^ Nej, jag får försöka hitta en chans att bilda mig en egen uppfattning om dem.


Hårdrocksklädselns fader

Big City Life

Åt nyss en hemkörd pizza. Det är en väldigt skön sak med att bo i en storstad, för sånt kunde man inte få när man bodde hemma. Bara att gå in på onlinepizza.se och klicka i sin beställning. Behöver inte ens ringa. Provade en ny pizzeria, men det skulle jag inte ha gjort. Pizzan var kall. Varför ska man tvunget prova nåt nytt? Den andra pizzerian har alltid haft bra pizzor, men de brukar glömma såsen. Men jag skulle ju inte ha nån sås, så jag vet inte varför jag brydde mig. Fast det är väl trevligt att prova nåt nytt ibland också.
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Killen jobbar, bara jag och Kalle hemma. Kanske ska spela lite WoW, kommer inget bra på tv ändå.


Fredag :D

Dance, Baby, Dance







Mina spontandanser är suspekt lika det här >.>


Bästa framtidsdansen som någonsin påhittats.

Ett mellanstadium

Var hos doktorn imorse, för att kolla om det fanns någon anledning till att vi blir sjuka hela tiden sedan vi började gymma. Han sa att jag bara hade haft otur. Skönt, men hoppas att oturen är slut nu, för det är väldigt omotiverande att behöva hålla uppe med träningen hela tiden. Beställde också tid till TBE-vaccination. Lika bra att fixa det, fast lite läskigt. Tror inte jag har tagit någon spruta sen jag gick i mellanstadiet :P
Är inte mellanstadiet ett konsigt, och väldigt oinspirerande namn? Lågstadiet, okej, högstadiet, lite sämre, men funkar. Men mellanstadiet? Låter som ett lite sämre stadium tycker jag.


En magisk blomma, eller bara en dålig kamera? ^^


Undrar vad engelsmän tycker om ordet tall? It's a tall. :D

Take me to the Isle of Man

Kollade på Miss Potter innan. Kände för att se en tjejfilm, men inte en vanlig sådan. Ville ha en film om en annorlunda människa, med lite kärlek i. Perfekt film för de kraven^^ Den är inspelad på Isle of Man, och i Lake Distrikt, bland annat. Man blir verkligen sugen på att åka dit när man ser filmen. Och på att bo där. Kan se Kalle skutta runt på åkrarna, lycklig som en gud. Beatrix Potter fanns ju på riktigt, det är hon som har skrivit böckerna om Pelle Kanin. Hon var en intressant människa, blev sugen på att läsa en bok om henne. Men skäms lite för att jag aldrig har läst hennes böcker. Måste nog göra det först, annars skulle jag känna mig taskig :P

Så här skulle man vilja bo:

Skägginlägg

Surfade runt lite, och kom på något sätt att titta på bilder av lösskägg. En intressant upplevelse. Är riktigt sugen på den där skäggmössan. Fann även intressanta skägg- och mustaschnamn på Wikipedia, bland annat 'knävelborrar' och 'tangorabatt'. Lärde mig också att "bäraren har en lite kufisk och excentrisk läggning." Spännande.



Superledig

Sista tentan avklarad! Det sämsta med att vara student (och lite bra också?) är att man blir så sjukt lätt uttråkad. En halvtimme efter att killen åkt fick jag tråkpanik. Så nu sitter jag och letar info om roliga/konstiga/asbra saker. Var inne och tittade lite på Pang Pregos hemsida. Det bästa radioprogrammet som någonsin gjorts. Hörde det för första gången förra gången när vi åkte hem från Blekinge. Väldigt roligt!
Vi hann i alla fall fika innan killen skulle åka. Balkongfika :) Drog ut filten och satte oss på golvet. Så lyxigt så! Kärlek är allt man behöver ^^ Och bullar. Och cola, det är också bra. Men mest kärlek.


Tentachoklad och utsikt över den hutlöst dyra Pressbyrån som sålde den.

Sist men inte minst


Sista tentan imorn! Undrar om inte för mycket pluggande är skadligt för hjärnan, temporärt i alla fall. Jag satt nyss och undrade vart min mobil var, när den låg precis bredvid mig, och jag just hade använt den -.-
Usch, snart får jag väl veta hur det gick med uppsatsen också. Vet inte om jag vågar. Inte för att jag har så mycket val. Undrar om det är någon som vägrat någon gång? "Nej, jag vill inte veta." Och sen stuckit iväg till något avlägset land. Lite sugen blir man.

Judas Priest

Enjoy :)




Denna öppnade de med när jag såg dem live. Introt är underbart, ryser varje gång.

RSS 2.0