Goldfish Gerbil


Fotvärmare

Ett bra användningsområde för laddaren till datorn är som fotvärmare. Mycket varmt och skönt! ^^


Göteborgstips

Det allra viktigaste man bör göra när man kommer till Göteborg är inte att besöka Liseberg, gå runt i Nordstan eller åka spårvagn (det är näst viktigast), det är att äta glass! Lejonet & Björnen har nämligen den godaste glassen som finns. De har en glassbar vid Redbergplatsen (som jag tyvärr inte varit på) och glassen finns att köpa i de flesta stora affärerna. Till och med på vår standardpizzeria! Min favoritsmak är äpplepaj, den smakar verkligen precis som namnet säger att den ska, fast godare.


It's the law


Läste att Polen har röstat fram en lag som säger att pedofiler ska kastreras. En mycket bra lag tycker jag. En pedofil som gjort en del bra låtar är Gary Glitter, men namnet på låtarna får ju en lite annan betydelse när man vet att han är peddo. Baby I love Your Way, Finders Keepers, I'll Carry Your Picture (Everywhere), School Day (Ring Ring Goes the Bell), Doing All Right With the Boys, The Clapping Song, Heartbreaking Blue Eyed Boy, I'm Right, You're Wrong, I Win, Do You Want To Touch Me, Be My Baby, Sidewalk Sinner, I Would if I Could but I Can't, Lonely Boy, Hello, Hello I'm Back Again!, The Treat on 42nd Street... Listan bara fortsätter. Roligt och hemskt på samma gång.

Glasögonorm

Dagen jag har väntat på i hela mitt liv har kommit, jag har fått glasögon! Har alltid tyckt att det var något jag borde ha eftersom man inte blir en äkta boknörd annars. Översynt ska man självklart vara, det är coolast ^^


Supernatural

Den bästa serien någonsin!

Dean: What do you want me to do, Sam, huh? Sit around all day writing sad poems about how I'm going to die? You know what, I've got one. Let's see, what rhymes with "Shut up, Sam"?

(To the townspeople who are about to sacrifice him for their farm)
Dean: I hope your apple pie is freakin' worth it!

Dean: Damn cops.
Sam: They were just doing their job.
Dean: No. They were doing our job, only they don't know it so they suck at it.

Sam: I've got a theory. Sort of.
Dean: Hit me.
Sam: Well, thinking about fairy tales.
Dean: Oh, that’s... that's nice. You think about fairy tales often?

Fototävling

Såg att det fanns en fototävling hos Gilraen.se där man kan vinna ett filter till sin kamera från tvspelsweb.se. Tänkte att det kunde vara kul att vara med och tävla, så här är mitt bidrag: Woogie :)


Kul(tigt) >.>

I min eminenta kursbok Muntlig och skriftlig kultur kan man läsa om "cargo-kulten" som finns på vissa öar i Stilla Havet. Det är en samling analfabeter och andra icke läskunniga människor som tror att de affärshandlingar, kvitton och liknande, som förekommer inom sjöfarten är magiska. "De utarbetar olika ritualer för att manipulera de skrivna texterna i hopp om att skeppslaster skall komma i deras ägo." Spännande.

Så här kan man se ut om man är med i en kult.


Mycket att läsa

Har diskat, dammsugit och gått till affären, allt för att slippa läsa En Herrgårdssägen av Selma Lagerlöf. Kom dock på att jag skulle hämta en annan bok som kom igår, som också ska läsas till nästa lektion, så nu slipper jag läsa Lagerlöf. Inget ont om Selma, men hon känns inte så lördag.


En norgehistoria

Tidigare i veckan skulle vi läsa Vildanden, ett drama av Ibsen. På gammal norska. Gud vad spännande, tänkte jag, äntligen får jag läsa något på gammal norska. Men det var inte så farligt, faktiskt, och pjäsen var bra. Jag blev faktiskt positivt inställd till den så fort jag började läsa eftersom några av karaktärerna hette "en blegfed herre", "en tyndhåret herre", och "en naersynt herre". Skulle någon verkligen bli glad av att få jobbet som en blekfet herre?

Kalle med ankan

Så här fräsig var Kalle när vi gick ut i förmiddags. Han höll stilen hela rundan.

Jellybean :D

De rosa jellybeanarna är bland det godaste som finns. De har även världens sötaste namn!

Sniglar

Det har börjat fastna minisniglar på Kalle varje gång vi går i skogen, mycket mysko.
Fast söta är de!

Rånare?

Nej, bara killen som ska skära lök ^^

Stenhård

Kaniner är sköna djur.

Just det


Spion

Vi har en spion här i lägenheten. Varje gång någon tar fram något ätbart så finns han där, sittandes eller liggandes i konstiga positioner för att komma så nära maten som möjligt.

Spionhunden.


En blöt vante

Kalle tyckte att hans leksak skulle bada, och nu är han sur för att den måste hänga på tork.

RSS 2.0