Pumpa


Hur man får en man

Hittade de här tipsen via en blogg, och tyckte att de var sjukt roliga, speciellt mannens äcklade min. Egentligen är de ju tragiska, men det är så absurt att jag skrattar.
"Man needs it in driving." Pff.

Murphys law

Var på banken innan. Självklart hamnade jag i den jättelångsamma kön. Men jag hämnades på alla andra genom att ta extremt lång tid på mig. Revenge!

Otacksamt

Systembolaget har tydligen börjat dela ut såna här söta saker. Ett tack är ju alltid att trevligt att få, och ett med tutti-frutti smak är ju ännu bättre. De smakar dock inte tutti-frutti, utan persika - den äckligaste smaken. Jag tror att detta är en konspiration: folk blir ledsna över äckelgodiset och köper mer sprit för att döva sina känslor.

Dikt

Läser en gammal islänsk historia om Gunnlaug Ormstunga. I den reser han runt och diktar för högt uppsatta människor, mest kungar, och för det får han en massa fina och dyra saker. Detta inspirerade mig, så borde vi ha det här också tycker jag. Därför har jag komponerat en mycket fin dikt till allas vår konung, Carl XVI Gustaf (som jag fick googla eftersom jag inte visste vad han hette):

Sportbilsintresserad är du
monark med lovprisad fru
Hon valde dig nog för ditt hår
som på all ände står
(ibland)

Sedär! Fram med gåvorna!

Stilig som få.


Filmtips

Skräckparodier brukar inte vara speciellt roliga, inte på senaste tiden i alla fall. Tror till och med att något dog inom mig när jag såg den senaste Scary Movie filmen, som var bland det sämsta jag sett. Men nu är allt lite bättre, för Stan Helsing var riktigt bra! Visst, den innehöll lättklädda tjejer, olättklädda killar och en dum blondin, men annars var den väldigt rolig.


Instrument inspiration

Inte behöver man lägga dyra pengar på att köpa instrument, det man hittar i grönsakslådan eller under skogspromenaden går precis lika bra. Japanen har varit mycket produktiv, om suget efter grönsakslåtar blir för stort kan man kika mer på honom.

 


Bästa reklamen någonsin

¨

Beware

Nu har det gått för långt. Jag förklarar härmed krig mot min förskylning. Åt en bulle innan, som smakade - ingenting! Jag gav bort halva på grund av detta. Hur vågar förskylningen göra så här mot mig på en fredag? Skitförbannad är vad jag är.

I'll go Shaq-fu on your ass, cold!

Trick or Treat

Är det inte väldigt synd att det inte finns någon magi i världen? Tänk vad mycket roligare allt skulle vara om man kunde flyga runt på en kvast. Susa runt där i mataffären med en påse fast i kvasten istället för en vagn, eller ha en mysig fika i luften. Man kan bygga ett bord av flygande husgeråd och ha med sig bullar och grejer. Se så, uppfinn lite magi nu, någon!

 


Top

Jag har ont i halsen, och i ena handen, plus att jag är allmänt grinig. För att göra mig själv gladare tänker jag äta kakor och titta på Best of Top Gear. Eftersom Top Gear är det bästa programmet på TV så kan det ju inte bli annat än bra.


Fart och fläkt

Ibland kan det vara riktigt fartfyllt att ha hund, lite för snabbt kan det till och med gå. Igår, när vi precis kommit tillbaka från Blekinge, var vi på parkeringen med Kalle. Han såg en hund som inte jag såg, och flög iväg efter den. Och efter sprang jag, eller vad man nu ska kalla det. Såg en skylt som jag tänkte använda för att stoppa vår framfart, och det funkade ju. Det tog stopp när jag kraschade in i skylten med ena handen först. Baksidan med detta är att jag nu har ont och att högerhanden inte duger till mycket för tillfället. Så spännande kan det vara att ha hund.

Ont :(


Helgen

Gjorde en snabbvisit i Blekinge i helgen eftersom lillebror fyllde år. Åt en massa, massa tårta och andra sockerfyllda saker. En mycket bra helg med andra ord.


Svårhittat godis


Läste ett blogginlägg om godis och halloween, och kom då att tänka på en gång i låg- eller mellanstadiet när vi hade halloweendag i skolan. Vi fick jättegoda lakritsråttor den gången, och jag letade förgäves efter dem i flera år efteråt, men hittade aldrig rätt sort. Kommer ihåg att jag var väldigt besviken, och nu kom den känslan tillbaka igen. Undrar om de fortfarande finns någonstans där ute? 

Fickor är underskattade

Jag har upptäckt en olycklig sak med min nya jacka: den har inga fickor. Inte en enda. Hur ska jag, mästaren av fick-beroende, klara mig? I vanliga fall kan jag hitta spännande saker i jackor som jag inte använt på flera år. Kommer att bli en knepig vinter.

Söt ^^

Tisdag

Lekte lite med Photoscape, det var riktigt roligt.





II:16


Läser en del gammal romersk litteratur i kursen nu. Det är ganska intressant att vi inte har ändrats speciellt mycket på två tusen år.

Gläd dig åt ditt nu! Vad som sedan kommer,
har sin tid. Det bittra kan alltid lindras,
om man vet att le åt sig själv. Begär ej
allsidig lycka!
- Horatius

A trip to Ikea

Vi var på Ikea idag, äntligen, efter att ha bestämt det för många veckor sedan. Dock hade det blivit lite felplanering från min sida, för på något sätt hade jag fått för mig att vi hade mer pengar än vad som fanns. Blev lite krångligt vid betalningen eftersom vi fick betala med kontanter, med mitt kort och med Glenns. Killen tyckte att det hela var sjukt pinsamt och var väl inte den gladaste människan i universum, medans jag tyckte att det hela var ganska komiskt. Dock hade vi inga pengar över till hemkörningen pga min felkalkylering, så vi fick trycka in allt i bilen. Med hjälp av lite snöre (som köptes för 9 kr) var allt på plats och vi kunde köra (försiktigt) hem. Men nu har vi en ny säng! Den är säkert skön, det återstår att se, kanske imorgon?

Da bed.

Introlåtar



Ibland får de till det och gör några som man minns för evigt. De här gillar jag:

Magnum P.I.
Hawaii 5.0
Knight Rider

Addiction


Höst


Det börjar bli kallt nu. På något sätt har jag lyckats tappa bort hälften av mina tjocka vantar, och självklart fattas det en i varje par. Jag skyller på Västtrafik eftersom jag inte kan hålla mitt spårvagnskort med en vantbeklädd hand.

Seahorse blues

Igår åt vi kotletter, och den ena såg ut som en sjöhäst. Kände mig lite taskig som stekte den, men gott blev det ändå.


RSS 2.0