Nya bågar

Har hittat en sida där man kan få en egen bild som mönster på sina glasögonbågar. Är inte säker på att det skulle bli lätt att få det snyggt, men det verkar ändå kul att prova. Kostar bara 495 kronor. Här finns sidan.

De säljer även vanliga bågar. De här blev jag sugen på, synd att den ena har tantkristaller på.

Lika som bär

Idag såg jag två kvinnor som såg precis likadana ut, samma kläder, samma frisyr och samma jobb (verkade det som). Har nog aldrig sett två vuxna tvillingar som ser precis lika ut, lite spännande var det allt. Kände mig galen dock, min hjärna fick inte riktigt ihop det.

Världens mest kända tvillingar?

Mer snö

Nu när det dåliga vädret har kommit tillbaka kanske jag ska passa på att recensera skorna jag köpte i julas. Det var Gore-tex-skor som utlovade vattentäthet vilket jag var mycket skeptisk till, men där hade jag fel! Hittills har de varit med om att leta nycklar i snödrivor och långa skogspromenader i flera minus utan att fötterna blir varken kalla eller det minsta blöta. Inte ens byxorna blir blöta, jag tror att de är lite magiska. Rekommenderas!

Snören är för de svaga, kardborreband är det som gäller!

Stop, drop and roll

Kalle har skaffat sig en söt (o)vana nu när det är snö ute. Han slänger sig ned på marken och rullar runt, äter lite snö, rullar över på andra sidan, äter lite mer snö och så fortsätter han så tills han är nöjd. Oftast gör han det utanför lägenheten när vi är på väg in, jag tror att det kan vara för att han försöker göra sig så söt som möjligt för att vi ska stanna ute lite längre.


Wiie!

Jag har köpt en ny dator! :D


Gotta have more cowbell!

Bland det bästa SNL har gjort. Älska Christopher Walken!

 

"I got a fever.. and the only prescription is more cowbell!"


Halvfullt eller halvtomt?

På Metros framsida igår kunde man läsa att en miljon svenskar kanske får vinterkräksjukan. Det där är en ganska negativ inställning tycker jag. Varför inte skriva att över åtta miljoner inte kommer att bli sjuka istället?


En smörfluga

Igår fick  vi veta att vi ska gå på barnteater denna delkursen. Barnen hade blivit ombedda att ta med sig en varsin egengjord fjäril och teatern lät meddela att vi hemskt gärna fick göra det också. Gulligt eller creepy? Jag kan inte bestämma mig.

Fin men läskig.

Gammalt och nytt

Igår var det deadline på sista tentan i den gamla kursen och idag var det introduktion till den nya. Jag blev uppropad! Var väldigt nojig om jag skulle komma in eller inte eftersom jag klantade mig med ansökan och glömde att tacka ja till min plats. Som tur var fanns det platser över och det verkar som att jag kom in. Är fortfarande inte helt säker dock. Föreläsarna verkade i alla fall snälla och glada, vilket var positivt.


Finfrukost

Idag åt vi Egg in a basket till frukost efter att jag läst om det här och övertalat killen att laga det åt oss. Det var sjukt gott och han har lovat att laga det varje söndag för evigt.

Nam :D

Skabb den som ger sig

De senaste tre dagarna har inte varit så roliga. I onsdags gick min favoritväska sönder precis när jag handlat, inte kul alls eftersom jag hade många tunga böcker plus påsar att bära hem på. Igår gick min älskade dator sönder och den kommer troligtvis aldrig starta igen. Fick hjälp med att installera om windows för att få bort allt gammalt skräp på den bra för en och en halv vecka sedan, och den var som en dröm efteråt. Tills nu då. Och idag fick vi den trevliga nyheten att Kalle har rävskabb, 1800 kr har det kostat hittills och det kommer bli mer. Som om det inte var nog har jag en hemtenta just nu och jag är inte alls på humör för att skriva uppsats.

Dumma räv.

Att bada en hund

Man hör aldrig folk nämna hur jobbigt det är att bada hundar. Det borde sägas innan man köper det lilla livet tycker jag, för det är nämligen sjukt ansträngande! Kanske inte om man har en snäll liten en, men om man har en stor svart best som måste badas två gånger i veckan är det inte så roligt. Det låter inte så farligt, att slänga på lite schampoo och skölja av det kan väl inte vara så svårt? Men man blir så trött av det, helt sjukt, och även ledsen på grund av allt hår som sätter sig överallt - på golvet, väggarna, dig, toalettstolen och handfatet.

Sexigaste väggen.

Wii!

Mamma var på ett ålderdomshem idag för att lära gamlingarna att spela Wii. Hon fick några instruktioner innan, bland annat att man inte fick slå dem. Är det verkligen något som behövs påpekas, och varför i sådana fall? Mycket mysko tycker jag. De tyckte i alla fall att det var roligt att spela, go old people!

Obs, inte mammas gamlingar.


Spreading the word

Chefen i NCIS är Lloyds 'flickvän' i Dum & Dummare. Det kom jag på alldeles själv och enligt mig är det en mycket bra upptäckt som borde spridas till resten av världen (eller i alla fall till alla två som läser bloggen).


Källa: 1 2

Pålägg

Folk brukar tycka att jag äter skinkmackor på ett konstigt sätt. Jag förstår inte vad de menar.

Staden Göteborg

Det finns ca 27 personer i min klass. Två av dem pratar göteborgska. Två! Eftersom jag velat flytta hit sen jag var liten på grund av dialekten är jag mycket besviken för det är nästan ingen här i Göteborg som faktiskt låter som en äkta göteborgare.
Mitt favoritord på göteborgska är förresten bös. Det betyder ungefär småskräp eller ludd. "Bös finnes ofta i naveln, mellan tårna, i en gammal jackficka, eller under/i dörrmattan" (Från). Det är inte ofta man hör det användas live men det är lika underbart varje gång det händer.

Min kille gillar inte den här låten, kan ni gissa vad han heter?


Beware of colors

Det är en hippie här i skogarna som verkar ha bestämt sig för att ta ut all sin innestängda ilska på min hund eftersom han låtit sina hundar attackera stackars Kalle två gånger nu. Varför han tagit hit människoskygga hundar från Rumänien bara för att göra detta är lite underligt, men konstigare saker har väl hänt.

Låt er inte luras av de färgglada kläderna.


RSS 2.0