The Beyoncé of Scandinavia

Det var så han kallade sig själv, Stephen Lynch. Han var sjukt bra! Trodde att det skulle vara ungefär som att kolla på honom på YouTube, men det var mycket bättre. Han skämtade till och med om Björn Gustavsson, tre gånger. Fick stående ovationer när det var slut, och det var han verkligen värd. Den bästa låten var Fishin' Hole:


En fin liten video

Läste i Pang Prego-bloggen att Nannas beundrare har lagt upp videor på YouTube som de tycker att hon ska titta på. Just denna var väldigt fin tycker jag.




Fint väder

Idag var vi i Slottsskogen. Där fanns det coola pingviner, och en asskön säl.





The Sweetest Thing

Idag när killen kom hem så hade han med sig blommor och kakor :)


The fruits of my labor

Igår var en bra dag: det var fredag, vi hämtade biljetterna till Stephen Lynch, kollade på Europe, och jag fick min kamera! Har satt ihop den nu, och tagit lite bilder. Inte så mycket att fota inomhus, men jag måste ju lägga upp de första bilderna. Lite störande var det dock att killen tog det bästa fotot (brödrosten).





Hmm

Feministen i mig blir ju inte överlycklig när jag kollar på Tyras pratshow. En man har skrivit en bok om hur kvinnor ska vara för att attrahera män, och det är ganska mycket man ska tänkta på: fina kläder (gärna sexiga, men inte slampiga), fina händer och fötter, inga låga skor. Man får aldrig gå ut i myskläder, för tänk om man springer på ett gammalt ragg, då tycker han att du är äcklig. Man får inte ha lösnaglar, lösögonfransar eller löshår, för tänk om det ramlar i maten (?!), det är ju jätteosexigt. Man får absolut inte ha hudfärgade bh:ar. En kvinna sa också att man måste ha lakan med minst 400 trådar, då blir det svalt och mannen kommer att vilja ligga och kela efter sex. Det är också viktigt att vänta minst tre månader innan man har sex med killen man dejtar, men helst ska man vänta tills man är gift. Alla män tänker ju självklart likadant också. Tänk att folk lyssnar på detta? Jag blir rädd.

Mother Russia

Jag tycker att det är sjukt roligt att Putin har spridit ut en massa bilder på sig själv från sin semester för att visa hur hård och bra han är.




Källa

En intressant fördel

Jag har märkt en lite rolig sak nu när jag tränar magmusklerna lite mer seriöst (inte speciellt seriöst alltså, eftersom jag i princip inte tränade dem alls innan, men ändå). Är förskyld nu, och det är en väldig skillnad när man snyter sig, snoret bara flyger ut med all världens fart! Så var det minsann inte innan.


Kanske skulle införskaffa en sån här?

Vårt kylskåp..

är väldigt kallt.


Two princes

Såg nyss på intervjun med prinsessan Madeleine och Jonas. Så sjukt stelt! Undrar om de pratar så i vanliga fall också, det hade varit lite skumt sådär. Tyckte också det var konstigt att Jonas kallade henne för 'prinsessan' och inte vid namn eller 'min fästmö' eller något liknande. Krävde att killen skulle kalla mig prinsessan hädanefter, men han var inte superintresserad. Provade det dock, strangely appealing.. Fast jag heter ju Madelene, så lite prinsessa måste det ju finnas i mig. Jag vill gärna ha arvsdelen, om jag får välja.

Kanske ska dra på mig en sån här utstyrsel och gå all out med prinsessgrejen?

The Revolutionary Politics Of Dance

För att en albatross ska hitta en partner så dansar den med en massa olika fåglar, som sen blir färre och färre tills det bara finns en kvar. De två bildar ett par som sen övar på sin dans tills den är perfekt, och de håller ihop resten av livet. Gulligt!



Idiot Nation

Hittade en ganska rolig sida där folk berättar om vad kunder har sagt/gjort på deras jobb. Lite skönt att läsa om ändå, nästan som terapi, för det är otroligt hur otrevliga folk kan vara. På mitt sommarjobb var det en kvinna som kom in och var skitsur för att hon inte fått någon tidning på två dagar. Jag gav henne dagens tidning och lovade att anmäla det till de som bär ut tidningen. Såg sedan att hon prenumererade på fyra dagstidningar. Gör det verkligen något om man missar en då? I alla fall, två dagar senare så kom hon tillbaka och var ännu surare för hon hade fortfarande inte fått någon. Hon gav mig en blick som innehöll allt hennes samlade hat, och jag såg verkligen att hon tyckte att jag var världens största idiot. Hon blängde hur länge som helst utan att säga något. Jag förklarade att det inte är jag som bär ut tidningen, och att jag inte kan göra något annat än att anmäla det och ge hennes de tidningar hon missat. Då sa hon att hon alltid fått tidningen när den ordinarie personalen jobbat där. Precis som att jag personligen var ansvarig för att hon inte fått någon tidning. Är förvånad att jag inte har drömt mardrömmar om henne, ryser när jag tänker på minen hon hade när hon kom farandes på cykel för att komma och klaga. Vissa människor..

Bara min!

Älskar min dators högtalare! Alla laptophögtalare brukar vara sjukt dåliga, men inte de här. Säkert den enda laptopen i hela världen med bra ljud, och jag har den. Mohaha.


Bäst!

Field of dreams







Gårdagen

Vi var ute med båten igår. När vi var på väg dit så såg vi att det inte var någon där, men precis efter vi hade kommit så kom det självklart fler. Jag kunde inte slappna av alls eftersom jag var tvungen att se till så att Kalle inte skvätte ner alla. Han hade väldigt roligt i alla fall, och alla där gillade honom. Det kom fler folk sen, två av dem var barn som inte gillade hundar. Folk brukar väl välja barnens parti och tycka att man ska hålla hunden borta, men istället tyckte folk att Kalle skulle få fortsätta vara lös. Vi åkte dock hem ganska snart eftersom Kalle är så vild och vi inte ville riskera att han välte ett barn. Såg även en man i mankini, första gången jag sett en sån live.
Vi åt middag hos pappa sen. Brorsan var full och skaffade en flugvän. Den verkade faktiskt tam, man kunde klappa den, och den satt på hans arm säkert en halvtimme. Där fick den cider, och glass. När brorsan skulle duscha så knäppte han iväg den, och den bara ramlade rakt ned. Den kanske blev full.


Gladaste hunden i stan.

RSS 2.0