Den sista

Jag har lyckats slarva bort alla mina hårklämmor utom en. Sjukt stressig situation eftersom jag nu måste ha superkoll på den sista, min lugg är asvild utan. Vart tar de vägen? Det är nästan magiskt hur lätt de försvinner, hade ju en massa i somras.

Vem snor dem? Vem!?

:D


Kalle, smartaste hunden i stan

Idag köpte vi en ny reflexväst till Kalle eftersom en katt kissade på den andra (efter att han tappat den). Det visade sig dock att den nya var alldeles för liten, så det blev till att använda den som halsband istället. När Kalle först fick se selen stoppade han in huvudet i den, av detta drar jag slutsatsen att Kalle visste redan då att den var på tok för liten och visade mig detta. En supersmart hund alltså.

Rebellhunden.

What the fuzz?

Jag såg en man med enormt mycket hår i öronen idag, det såg ut som vitt ludd. Han hade också en mössa på sig som var upprullad så att den slutade över öronen. Ibland gör folk dåliga val.

Hot Fuzz, en av världens bästa filmer.

Hur man gör en cheesecake

Ingredienser:

3 dl vispgrädde

1 tsk vanliljsocker

3 äggvitor

3 dl florsocker

60g philadelphia ost

Digistivekex

Skivad kiwi

 

1. Smula digistivekex i en pajform

2. Blanda grädden och vaniljsockret och vispa.

3. Blanda äggvitor och florsocker och vispa 3-4 min. med elvisp

4. Blanda de två första stegen med philadelphian och häll i formen

5. Lägg på kiwi om man gillar det

6. Ställ in formen i frysen i minst 4 timmar

 


Alternativt sätt:

 

1. Smula digistivekexen i formen. Tyck att smulorna skulle ligga bättre om du skakade formen lite. Upptäck att detta inte är fallet, och försök göra det bättre genom att sprida ut smulorna igen med ett valfritt köksredskap. Misslyckas.

2. Leta efter vanlijsockret. Inse att det är försvunnet och undra vart det tog vägen. Skyll på sambon. Hitta det och inse att det var du som satte det i skafferiet.

3. Glöm att vispa grädden och äggvitorna. Blanda alltihop. Kom på att grädden skulle vara vispan och ring mamma efter råd. Få reda på att äggvitorna också skulle varit vispade.

4. Upptäck att det inte finns tillräckligt med ingredienser kvar för att göra om allt. Häll smeten i formen och se hur digistivekexsmulorna som ska ligga kvar på bottnen blandas med smeten. Bli lite ledsen.

5. Känn dig misslyckad, men ändå lite hoppfull om att du har kommit på en enorm förbättring av receptet.


Music, maistro!

Om man känner sig lite trött och hängig på en fredagskväll (lite förbjudet) så kan man lyssna på det här så blir man jätteparty. Så party att man sitter ensam i soffan och dansar fast man borde plugga. Lite farligt det där.


Blue suede shoes

Alltid när jag har kängor och kjol känner jag mig som Pippi Långstrump. Inte på ett dåligt sätt dock, jag gillar henne. Om jag inte hade ett så dåligt minne kunde jag säga att hon var min idol när jag var liten, men jag minns inte.

Don't worry, be happy


Blöt hund

Har badat Kalle idag. Han stannade i badkaret nästan hela tiden, men det hjälpte inte för det blir precis lika blött i badrummet även om han bara står på golvet en liten stund. Hela golvet och väggarna (och jag) blir även täckta av svart ludd. Mycket mysigt. Men söt och fluffig blev han i alla fall.


Fredagen den 13

Brukar inte bry mig om skrock speciellt ofta, och alla andra fredagar som infallit på den 13 har varit bra vad jag minns. Men hittills har denna inte varit så rolig. Var sjukt trött hela morgonen och somnade i soffan (vaknade dock inte för sent för att hinna iväg), Kalle åt bajs på rundan och skällde på ett stackars barn, spårvagnen fick köra en omväg för att komma till min hållplats, killen kom en halvtimme för sent när han skulle hämta mig eftersom hjulen hade lossnat på hans truck så jag fick stå ute och vänta i regnet, och de hade inga malteser i affären. Men nu är jag hemma och har godis, så jag är glad ändå ^^


Lyckans ost

Det här är Kalles jag-ska-lära-mig-tycka-om-andra-hundar ost. Hittills har den funkat sådär, förra veckan sprang det fram två lösa hundar till honom och han blev rädd och arg. Det var dock inte ostens fel. Tror jag.

En sockerälskares mardröm

Hur ska man kunna äta något så här sött? (:D)


Fina hundbilder


Från.

Pumpan två dagar senare


RSS 2.0