Popcorn, please


Poppade popcorn till mig själv nyss. KIllen skulle inte ha, så jag slapp anpassa mängden salt efter hans tycke. "Här ska saltas", tänkte jag, och öste på rejält för att kompensera för alla andra gånger. Självklart är de nu alldeles för salta, går knappt att äta. Att man aldrig ska bli nöjd ^^ Vill ha biopopcorn! Åh, det var så längesen. Läste på Wikipedia att man sockrar popcorn i t. ex Storbritannien och Tyskland. Det kan väl ändå inte vara gott?

Let's go.. to nightvision mode

"Hemsökta hus" är på tv nu. Usch, så dåligt. Brorsan visade mig en rolig parodi på såna program när han var här och hälsade på. 




Let's go.. to zombie kicking ass mode.

Varmaste dagen hittills i år


Kalle ligger som en groda och kollar på spårvagnen :P


Fick en iPod av älsklingen igår :) Trodde att det skulle vara en födelsedagspresent,
men jag fick den nu istället :)

Freitag

Har gått långa rundan med Kalle nu, för första gången denna veckan. Jag har inte orkat innan, och Kalle sträckte sig i söndags så jag tyckte det var bäst att han fick ta det lite lugnt också. Vädligt fint väder ute :) Vi gick förbi två jättegamla människor, med få tänder. De ville hälsa, men Kalle var så vild att de inte vågade. De verkade glada ändå.

Stephanie vann Top Chef igår, reprisen går nu. Hon var bäst, kul att hon vann :) Tycker dock synd om domarna, de verkar tycka att det är nåt sensationellt när de smakar nåt som de vill äta igen. Det mesta jag äter är sånt som jag vill äta igen, måste vara tråkigt att vara så petig.
Nu ska jag plugga igen, får sitta och småpilla med uppsatsen i några timmar till. Det är så svårt att avgöra när man är klar, det finns ju alltid nåt som kan bli lite bättre.


Kalle med bollen han hittade på rundan. Inte hans bästa bild ^^

Som den idiot jag är

Upptäckte idag, dagen innan uppsatsen ska lämnas in, att jag har skrivit mer än dubbelt så mycket som jag behöver i de två kapitlena. Först trodde jag att jag hade fel, att det var någon slags feberyra, men nej, det var så. Det är ju bättre än att ha skrivit för lite, men väldigt dumt ändå -.- Jag visste ju att jag behövde ca 12 sidor till kapitlena, men det är ju med dubbelt radavstånd. Vet inte hur jag kunde missa det, men jag skrev i alla fall 12 vanliga sidor. Aja, nu är det fixat. Den är inte klar än, men den blir bättre :)


Ett bevis på framfarten av en annan med begränsat förråd av hjärnceller.

Skumma djur

Efter att jag hittade zonkeyn så blev jag intresserad av vad mer det finns för skumma djur här i världen. Kollade runt lite på Google, och hittade en del.


En platt sköldpadda, som spenderar 95% av sitt liv med att ligga nedgrävd i sanden så att bara huvudet syns. Ett mycket väl använt och spännande liv :)


En miniliten groda :D Den föds inte som yngel, utan som färdig groda.



Liger, korsning mellan lejon och tiger. Väldigt fina :)

En rullande hund

Kalle rullar sig alltid på samma ställe utanför lägenheten, varje gång vi är på väg in.

Lila blommor som killen såg när han åkte hem från jobbet. Gick dit på väg hem från affären och fotade :)


Sjük

Älskar böcker :)

Har mått riktigt dåligt idag. Haft huvudvärk, varit väldigt trött, och antagligen haft feber. Tog två Panodil, men de hjälpte inte så mycket. Föredrar Ipren, de funkar alltid. Lyckades ändå plugga från nio imorse tills nu, med bara fyra timmars paus. Har inte tid att inte plugga, men var ju tvungen att äta, och så sov jag i 1 ½ timme också. Hade tänkt äta spaghetti och köttfärssås, men orkade inte laga mat så det blev pizza. Blev säkert sjuk för att vi började jogga igår, skulle gymmat idag men det gick ju inte :( 

Zonkey


Såg en åsna på tv innan, de är så söta ^^ Kollade runt lite på nätet, och såg att det finns något som kallas Zonkey, fast det korrekta namnet var bättre tyckter jag, zebroid. Låter farligt. Det är en korsning mellan en åsna och en zebra. Ska finnas tre i Sverige enligt Wikipedia, var får man tag på en sån? Fin var den i alla fall :)

Filmhelg

Hemma i Göteborg igen. Det blev inte så mycket pluggat denna helgen. Ingenting faktiskt. Men jag behövde lite ledigt från det, kommer behöva plugga hela nästa vecka. Uppsatsen ska vara klar på fredag, och sen har jag tenta nästa tisdag. Istället för att plugga kollade vi på en massa filmer; Rocky 3, 4 och 5, Marley and Me, och JCVD. Rocky filmerna är bra allihop, det är nog inte många filmserier som man kan säga det om. Marley and Me gillade jag inte alls. Trodde att det var en film om en hund, men den handlade ju mest om hur mycket livet suger efter att man skaffat barn. Blev inte ens ledsen i slutet, men det kan bero på att jag satt och störde mig på den dåliga, blonda barnskådespelaren. JCVD var bra, men konstig. Trodde att det skulle vara en actionkomedi, men det var något sorts drama/action/lite komedi. Blev dock besviken på att inte Steven Seagal var med, trodde att han skulle vara där, utan sin hästsvans ^^,

Kalle sover i bilen på vägen hem


Råttan fick bli tvättad efter att Kalle badade med den :P

Socker

Kalas hos mormor igår. Blev alldeles fullproppad med kakor och tårta. Idag åt vi resterna av en av tårtorna, och sen var vi på Holje Marknad och köpte Churros och Munkar. Jag tror att jag kan äta hur mycket som helst, bara det innehåller socker :P
Kalle har badat idag med. Han har lärt sig att han kan stå på bakbenen på bottnen, så nu brukar han göra det. Ser så roligt ut. Han har också lärt sig att ligga i hallen med ytterdörren öppen, utan att gå ut, alldeles själva :) Nu får han gå in och ut som han vill, något han säkert tycker är bäst i världen.




Blekinge






Sent

Äntligen klar med pluggandet för idag. Ska till Blekinge i helgen, men jag kan tyvärr inte ta ledigt från studerandet. Det blir till att släpa med sig datorn och tenta grejerna. Är dock väldigt svårt att få något gjort där, vill ju träffa familjen :)
Glömde nästan att köpa present till mormor, fick åka in och köpa en idag. Blev duschcreme och en tvål, som jag köpte mest för att den hade ett fint omslag. Nu måste jag packa tills imorgon, har inte hunnit göra det innan.


Kalle, den nyfiknaste hunden i stan, ska tvunget inspektera allt.


A Must Have

Surfade runt och letade efter presenter som man kan köpa till folk på studenten, och då hittade jag de här underbara sakerna! Vill ha allihop.


Någon har kommit på hur man gör egen glass i en boll! Finns det bättre sätt?


En miniminigrill. Jag gillar inte ens korv, men jag blir sugen nu.
Tänk att sitta därute, och styla med en löjligt liten grill! Underbart :D



Hajljus! Måste vara den onödigaste saken någonsin :D


Fast de här ganske är ännu värre. Jag får en
oemotståndlig lust att baka muffins och
sätta flaggor i dem!

Klicka på bilderna för att komma till dessa underbara skapelser.

Inte utan min banan

Jag tror jag håller på att bli sjuk :( Frös och var varm när jag kom hem, och jag känner mig lite smått förvirrad. Gick fel väg till affären, en omväg så klart, och jag glömde att ha banan i min smoothie. Har ju alltid banan i! Stod och tänkte att det var något jag hade glömt, men kunde inte komma på vad. Den blev ganska god i alla fall :) Ville vitaminbomba mig själv lite med jordgubbar och blåbär, ska dricka en massa juice och mjölk också. Vet inte om det funkar, men jag har inte tid att bli sjuk så det måste det! Köpte lite lakrits också, godis är bra för själen ;D
Vi hade sista lektionen i kursen idag. Lite tråkigt, men samtidigt skönt eftersom det finns så mycket kvar att göra. Nu ska jag sätta mig med uppsatsen, och jobba med den tills klockan elva ikväll.


En felaktig smoothie.

Norge


Så här söt var Kalle ut när han sov/lyssnade på Eurovision Song Contest.

Så där ja, nu har vi förlorat ännu en melodifestival ^^ Vi skulle skickat Måns, han hade i alla fall haft en chans tror jag. Men Norge var en värdig vinnare, han hade ju skrivit låten själv. Jag röstade på Portugal, det var en gullig låt som man blev glad av. Roligast var Finland och Tyskland, för att båda var så landstypiska, tyckte jag :P Finlands val på röstredovisare var så fult, alla andra hade finkläder på sig och så stod han där i en gammal tröja. Det såg så finskt ut, typ som att han var på väg ut i naturen för att fiska, eller nåt. Tyskland var kul för att framträdandet var så konstigt, det drog fram alla fördomar man har om att alla tyskar gillar porr och andra konstiga saker :P Låten var ganska bra dock.


Fredagsfluff

Har hunnit med ganska mycket redan under denna lilla dag. Gått lång runda med Kalle, pluggat två timmar, gått till apoteket för att hämta Kalles medicin, fått veta att de inte hade den inne, åkt till stan och gått till ett annat apotek, köpt medicinen, blivit upprörd över att det var så dyrt, och åkt hem igen! Nu ska jag plugga tills killen kommer hem, sen blir det godis! Woot :D

Tog lite fler bilder på fluffet som fortfarande förpestar luften här i Gbg.


Här kan man se ett fluff flyga, om man tittar noga. Det fanns fler, men de var kameraskygga.

1400

1400 kronor gick kalaset på. Fast då är mat inräknat i det. The big spender vill ju självklart ha den bästa, och dyraste, maten också ^^, Han hade en infektion, stackarn, så vi fick recept på penicillin och smärtstillande. Var framme för tidigt hos veterinären, så vi gick runt lite i Majorna, och jag passade på att ta lite bilder. När vår tid var inne så var de inte klara, så vi fick vänta nästan 30 min innan vi fick komma in. Kunde inte sitta i väntrummet eftersom det fanns andra hundar där, så vi fick vänta utanför. Men där var det inte hundfritt heller, så jag fick ta mig över till andra sidan gatan så fort det kom en hund. Blev en hel del springade fram och tillbaka. Stod några och tittade på mig, de skrattade säkert. Men det bjuder jag på ^^




Så här ledsen ser man ut när man har fått sprutor.

The Skudo has arrived


Nu har den kommit! Kalles fästingbefriare. Tyvärr kan vi inte prova den idag, Kalle har lyckats skada sig så jag vill inte gå någon lång runda med honom. Hur lyckas han skada sig precis i ärret efter operationen? -.- Typiskt Kalle. Vet inte hur många gånger vi har varit med honom hos veterinären nu. Som tur var fick vi en tid idag, så vi ska dit snart.

I Göteborg heter inte munk munk


Så är det. Konstiga människor! Det heter donut här istället. Vill man ha en munk här så får man en gräddbulle?! Hur kan det vara så olika. Killen och jag brukar ha svårt att förstå varandra när vi pratar om dessa två. Läste på Wikipedia att "Bakverket har fått sitt namn av dess hål i mitten, som liknar en munks tonsurfrisyr." Varför vill man döpa en kaka efter en flint? Anledningen till att jag kom att tänka på munkar är att vi ska till Blekinge nästa vecka för att gå på mormors kalas, och då är det marknad samtidigt. Jag ska köpa massa munkar! Tycker att de är godast med bara socker på, varma ska de va :)


Var finns alla bra recept

Varför kan man aldrig hitta ett nytt recept där maten blir god? Provade ett idag, nån salsa mix med tonfisk och ris till. Lät nyttigt och verkade ha potential, men nej. Stenäckligt. Såg ut som en sorglig, brun sörja. Riset blev gott dock.
Av alla recept vi har provat så är det nog två, max tre som har varit goda. En potatissoppa, en kycklingsallad och kanske något till. Måste man hålla sig till de gamla familjerecepten? Inte för att de inte är goda, för det är de, men ibland vill man ju prova något nytt. Är det omöjligt att göra ett bra recept? Eller ska man helt enkelt skita i att gå in på nätet och leta recept, är kanske bäst att hålla sig till kokböcker. Så blir det nog i fortsättningen.

Ville ha lite info om daggmaskar eftersom jag har funderat på hur de funkar, men det fanns inget bra på Wikipedia, och jag är för trött för att leta vidare. Hittade dock ett roligt inlägg om en daggmask på den här bloggen.

Ibland vill man vara som Per Morberg (hans kokbok kanske är bra?):

"Jag förstår inte att jag kan lyckas med allt. Bara jag tar i det så blir det bra."

The invasion of the fjun


Det är fjuniga saker i luften över hela Göteborg. Sjukt jobbig, vet inte hur man ska andas för att slippa dem. En hamnade i min näsa nu när jag var ute med Kalle :( Vet inte var de kommer ifrån, tror inte att det är från maskrosor. Mysko!

Slippa fästingar?

Efter mycket om och men så har jag äntligen hittat ett skydd mot fästingar som verkar intressant: Skudo Pet. Beställde ett nyss, det var ganska dyrt så jag hoppas att det funkar. Funderade även på ett örthalsband, men Skudo Pet verkade vara det enda som var helt utan bieffekter. Många tyckte att örthalsbandet luktade mycket, och vissa hundar mådde inte bra av dem. Finns olika sorter, detta verkade vara det bästa. Vill verkligen inte använda Frontline, Exspot, eller något av de andra med nervgift, känns inte värt risken. Lite jobbigt att Kalle kommer behöva ha halsband på sig hela sommaren, men slipper han fästingar så är det definitivt värt det.

Sommarjobb

Min plan funkade ^^, När Kalle har något i munnen så tycker folk att han är söt, inte läskig. Idag var det en som frågade honom om han var en katt, eftersom han hade en råtta i munnen. Vet aldrig vad man ska svara på sånt, de pratar ju med hunden och inte mig. Men det är kanske meningen att man ska svara ändå? Fast vet inte om jag vill.. Vill de prata med hunden så får han svara själva.
Fick veta säkert att jag har fått sommarjobb nu :D Sex veckor i Blekinge, blir mysigt. Det enda tråkiga är att killen inte kan vara där hela tiden, han jobbar ju. Nu är frågan om man ska plugga också. Jag måste ju kunna betala räkningarna, och jag vill använda pengarna jag tjänar på jobbet till annat. Har kommit in på de kurserna jag ville, så det lutar åt att plugga.
Räckte förresten med 314 kr till mat och dryck denna veckan! Good good. Inte bara fattigmat heller, kotletter och klyftpotatis blir det en dag :)


Sockerbagare

Lunch. Eller mycket till lunch blev det ju inte, två sockerkakebitar och ett glas för gammal mjölk. Men det var helt okej ^^, Vi har inget annat hemma, ska handla senare idag. 300 kr kvar av matkassan, som ska vara tills på torsdag. Billig mat denna veckan alltså. Potatismos är bra, vad finns det mer.. Ärtsoppa kanske. Mat är faktiskt ganska billigt, det är godiset (läs jag) som suger pengar :P
Började tänka på låten Sockerbagaren, och nu kom jag på att jag inte vet vad det betyder. Men Wikipedia is your friend: "Under skråtiden förekom ett flertal olika bagaryrken och man tvingades därför att utarbeta noggranna regler för vad de olika kategorierna fick tillverka och sälja. Sockerbagaren tillverkade konfekt, karameller, glass, krokaner samt tårtor och bakelser, men till skillnad mot konditorn som tillverkade samma slags varor hade sockerbagaren ingen servering. Vid sidan av dessa två yrken fanns även pastej- eller schweizerbagaren som tillverkade pastejer, wienerbröd, tårtor och bakelser, men inte konfekt, samt bagaren som tillverkade jäst bröd som semlor, vetebröd och matbröd. Efter skråväsendets upphörande luckrades gränserna upp alltmer, men det var först på 1930-talet som sockerbagaren bakade bullar och annat jäst bröd." I Sverige fanns tydligen skråsystemet under 1400-talet och varade tills 1846. Hade ingen aning om något av detta. Älskar onödig information :D
Nu ska jag skriva och skicka ett kort till mammas man som fyller år på onsdag. Skickar med ett par toblerone också, han gillar dem.


Kvällsrunda

Vi gick en lång runda med Kalle nyss, runt i kvarteren. Skönt att man kan vara ute så sent nu. Grodan får bara vara med på rundorna numera, den är för söndrig för att han ska få ha den och leka med. Jag tycker om när han bär något i munnen när vi är ute, folk verkar vara rädda för honom annars. De tror väl att haltin är en munkorg, men så är det ju inte.


Hot Duck


Svartvitt




Ekorre


När jag och killen var ute och gick med Kalle så började vi prata om ekorrar, och killen sa att de äter fågelägg. Inte en chans, sa jag. Men nu har jag kollat upp det på Wikipedia, och jag hade fel: "Huvudfödan är växtföda, så som barrträdsfrön och -blommor, framförallt granens hanblommor. Den äter också ollon, nötter, tallbark, svampar, bär, bladlöss och fågelägg." Tydligen trodde man förr att man kunde få epilepsi om man åt ekorrkött (varför man nu ville göra det), och att pulveriserad ekorrhjärna var ett botemedel mot svindel. Mysigt.

Hundnos


Gillar att låta Kalle posera med saker på nosen, det är bra träning för honom :)
Nu ska det städas. Har redan dammsugit, nu ska golvet i köket (och hallen?) skuras. Och eftersom jag är så duktig idag ska det ätas marängschviss ikväll, med bananer och jordgubbar. Nam nam.

Skaffa hund?

Jag förstår inte riktigt hur folk kan köpa en hund utan att veta någonting om vad det innebär att ha en. Det finns ju massa man måste veta innan man ens överväger att skaffa en, men folk verkar tänkta, "en hund kanske vore kul". Jag blir så sur när någon säger så. Satt och läste en tråd på Flashback nyss om en kille som funderade på att skaffa hund, och frågade om Jack Russel var en bra första hund, den var ju söt och så. Om man inte ens vet vad för ras som passar en, varför ska man skaffa hund då? Jack Russel verkar vara en av de svåraste hundraserna man kan ha, om man inte vet vad de behöver. Men "de är ju så söta". -.- Man blir mörkrädd. Visst, han frågade ju iaf innan han gick och köpte en, men om man inte ens kan förstå vad en lämplig hundras är så ska man vänta med att skaffa hund tycker jag. Själv läste jag hur många böcker som helst, och kollade på en massa tv-program om hundar med problem. Då lär man sig jättemycket. Jag tror att jag vet mer än de flesta som har hund, även fast jag bara haft min i ett år. Om folk bara läste på innan de skaffade hund så skulle alla må mycket bättre. Tyvärr verkar det inte finnas mycket intresse för det. Jag säger inte att jag är en perfekt hundägare, och jag har absolut ingen perfekt hund. Men jag vet i alla fall varför ;)

Brave Sir Robin

Har ändrat lite på bloggdesignen idag. Är ganska nöjd, tror inte jag kan göra det mycket bättre just nu. Jag är inte så bra på koder och sånt, och har inte tillräckligt med tålamod för att lära mig. Vill ju att allt ska funka nu, och inte efter en halvtimmes pillande. Tricket är kanske att bara göra lite i taget.
Värmde ett glas mjölk med honung i till killen nu, som känner sig lite småsjuk. Vi har blivit sjuka ganska ofta sen vi började gymma. Trodde det var meningen att man skulle bli friskare :P Har för mig att immunförsvaret minskar under själva träningen, och att man därför blir mer mottaglig för sjukdomar. Kollade upp det, och hittade lite info om det här.

En trevlig liten låt från The Holy Grail.


Yes!

Var inne och kollade på studera.nu, och då såg jag att resultaten kommit för båda tentorna jag gjort. Konstigt, tyckte jag, eftersom jag gjorde den sista i måndags och det brukar ju ta några veckor innan de kommer. Men det var ju en omtenta, jag var sjuk förra gången, så det var inte så många som gjorde den. Fick VG på båda :D Är så sjukt glad, vill bara hoppa runt och dansa. Den sista var det bara fyra andra som fått VG på. Jag är inte så dålig ändå! Detta behövde jag verkligen idag.

Var ute med killen och hunden innan. Han skulle bort till en kompis så vi gick på varsitt håll, men då fick Kalle tokfnatt :P Han kollade bak på killen, och sen tog han ett språng framåt. Om och om igen. Tror att han ville komma hem fort för att han trodde att killen skulle vara där. Sött :) När vi väl kom till lägenheten så hittade han en katt i en buske och flög in. Kalle fick inga krigsskador, hoppas att inte katten fick det heller.

Skogspromenad

Uppehåll nu, så jag passade på att ta en runda med Kalle. Eftersom jag fotar mer nu så har han blivit riktigt duktig på att sitta stilla och vänta :) Nu ska det gymmas! Armar tror jag, eller är det axlar/bröst?




Regn


Pratade om uppsatsen med min handledare idag. Det går inte så bra som jag hoppades. Har ju intalat mig själv att jag haft chans på vg, men jag har lurat mig själv tydligen. Skit också. Aja, försöka ska jag iaf. Om jag inte klarar det går alla mina planer åt helvete.

Söt!

Såg denna videon idag, och den fick mig att skratta så jag grät. Supersöt och töntig på samma gång :D


Fika

Med mormors hemmabakade kaka :D
     

Renrasigt?

Läste i GP att SKK ska ha mer koll på aveln av vissa raser som är sönderavlade, och att de ska försöka få uppfödare och domare att sluta ge bra bedömningar till sjuka hundar. Så skönt att höra! Jag är stolt över att äga en blandras. Tycker att det är fruktansvärt att uppfödare (inte alla såklart) bryr sig mer om utseende än mentalitet. Nu är det ju inte säkert att blandrasuppfödare är bättre, eftersom det känns som att många av dem inte kollar hälsan på sina hundar innan de avlar på dem, vilket är jätteviktigt. Men det är ju värre när uppfödare vet att de har sjuka hundar och ända avlar på dem. Jag har ingen aning om Kalles föräldrar var friska eller inte. Han har ju en del problem, som kan vara pga dåliga föräldrar, men också kan ha uppstått för att han inte fick någon motion alls förrens vi köpte honom vid 2.5 års ålder.

Kollade också på ett inslag från Uppdrag Granskning om Kaukasisk Ovtjarka. Tycker att det var ett intressant program, men synd att de bara vinklade det från "de är livsfarliga" hållet. Hade varit mer intressant om man hade fått en riktig bild av dem. Han från SKK var bra dock. Förstår inte varför folk ska ha åsikter om ämnen som de inte vet någonting om. De andra som var med i debatten verkade inte veta någonting om hundar överhuvudtaget, hur ska de kunna föra en vettig debatt då? Typ: "Vi tycker att ägarna har ansvaret." "Men det är ju en farlig hund." "Inte med rätt ägare." "Men den är ju farlig." -.-

Kvällsmat

Gjorde potatis- och basilikasoppa till kvällsmat, den är god och lätt att göra. Blev ingen bruschetta till för jag hittar inte receptet som jag brukar använda :P Förra gången vi var hos mamma så fick vi bröd av deras italienska granne, som han gjort själva. Supergott! Kollar på Top Chef nu, ett av mina favoritprogram. Jag gillar matprogram, fast jag har aldrig provat att laga något av det de gör. Tror inte jag skulle gilla det :P


Erdbeere

Imorse var det kallt, men nu är det varmt och skönt igen :)


Och jag är jättesugen på jordgubbar.

Trött

Ibland känner man verkligen inte för att plugga. Tänk om det inte räcker med att göra sitt bästa, man kanske ändå inte klarar kursen? Har varit ledig fyra dagar nu, det längsta denna terminen. Känns som jag behöver några dagar till. Men jag har tenta imorn, så jag har inte tid att ta det lugnt. Går inte att plugga på den så mycket, men jag måste lära mig alla delar som ska vara med i ett proposal. Den måste vara helt perfekt för att man ska få VG; alla delar måste vara med, och jag tror inte att det får finnas ett enda stavfel eller grammatiskt fel. Det är inte lätt att få exakt allt rätt =/ Men killen är i Stockholm idag för att kolla på Metallica, så jag har inget annat att göra ändå. Eller jo, jag har ju börjat spela WoW igen :P But I shall be strong, and study ^^,

Boogie och Woogie

Har städat till ökenråttorna nu. Ville fota dem lite eftersom jag inte hade några bilder på dem, men det var inte det lättaste! Har ju ingen riktig kamera, utan måste använda min mobilkamera. Den kan ta riktigt fina bilder utomhus, men inte bra närbilder, eller bra bilder inomhus överhuvudtaget. Den har ingen zoom, och ingen blixt -.- För att få fina bilder på råttorna så måste de sitta helt stilla. Det gjorde de inte :P



Bilder

Bilder från rundan med Kalle



Ser inte detta ut som en dinosaur?

Darwin Awards


Såg filmen Darwin Awards nyss, den var riktigt bra. Kollade upp ämnet på Wikipedia, och det finns tydligen ett riktigt pris som ges till folk som har dött eller förlorat förmågan att skaffa barn genom en riktigt dum händelse. De får priset för att de inte kommer föra sina gener vidare, och på det sättet bidrar till att förbättra mänskligheten. De som hade fått pris hade bland annat jonglerat med handgranater, och hoppat ur ett plan för att filma fallskärmshoppare, utan att själva använda fallskärm. Det här verkar vara hemsidan.

Grodan


Hyllan blev fin. Satte in alla filmer vi har, de fyller åtta och ett halvt fack. Fast jag vet inte om de ska vara där de är, svårt att bestämma. Nu sitter de i mitten.
Grodan som Kalle fick igår är nästan död, massa hål i den nu.


Blommor

Vi gick en lång runda med Kalle nyss i det fina vädret :) Håller nu på att rensa ur och ta bort en gammal hylla så att vi kan sätta upp den nya. Det kommer att bli fint, men just nu ser hela vardagsrummet ut som skit. Då kan man passa på att kolla på lite bilder på blommor så att man glömmer hur allt ser ut här inne ;P




Tidigt

Jag vaknade lite över nio idag, så tidigt brukar jag aldrig vakna av mig själv. Låg och lyssnade på grannen som spelade gitarr och sjöng. Han är ganska duktig, men det verkar som att han bara kan tre låtar. Efter att ha lyssnat på dem i över ett år så tröttnar man lite :P Den ena är fortfarande okej, jag har gillat den länge; Wish you were here med Pink Floyd. De andra vet jag inte vad det är, men han spelar alltid dem i samma ordning. Blir han inte trött själv?
Nu sitter jag och väntar på att min fralla ska tina upp så jag kan äta frukost :)

RSS 2.0